На водній арені «Тернопіль» наступного року планують провести перші змагання (Відео)

Сьогодні на об’єкті тривають ремонтні роботи. Уже до кінця року водна арена буде готовою на 90%. А наступного – тут планують провести перші змагання.

Як повідомив керівник управління капітального будівництва ТОДА Віктор Кузяк, уже готові трибуни та підтрибунні приміщення. До кінця року планують завершити суддівські вишки.

– Тоді залишиться відвести воду, інтернет, підсилити електромережу, – каже Віктор Кузяк.

Загальна вартість робіт близько 34 млн. грн. З них 17 млн. грн. освоїли минулого року, 7 млн грн. – планують освоїти цього річ, ще 10 млн. грн. область має отримати наступного року.

   

Попередня стаття

Під Тернопільською ОДА горять шини. Ветерани ДУК протестують (Наживо)

Наступна стаття

Під Тернополем у власному автомобілі згорів чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.