На Тернопільщині крадіжка елементів залізничної колії мало не спричинила аварію

Житель села Малий Ходачків на Тернопільщині викрадав металеві елементи залізничної колії, щоб здати їх на металобрухт. За вчинене 36-річний чоловік понесе відповідальність, – зазначають у прес-службі Тернопільського відділення поліції.

Про зникнення металевих підкладок під рейси та залізничних костелів повідомив черговий колії Львівської залізниці 13 вересня. Чоловік заявив, що під час огляду колії на перегоні «Бірки-Скалат», а саме в селі Великі Бірки невідомі зняли частину необхідних елементів. Їх відсутність могла призвести до аварії.

Особу підозрюваного встановили. Після санкціонованого обшуку в жителя Тернопільського району вилучили частину викрадених елементів, іншу він встиг здати на металобрухт.

У скоєному чоловік зізнався. Йому інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ. Триває слідство і перевіряється причетність даної особи до аналогічних правопорушень.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині прогнозують густі тумани. Водіїв просять бути обережними

Наступна стаття

У Тернопільській лікарні №2 змінився керівник

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.