Село на Тернопільщині виграло грант на ремонт готелю

Компанія Baker Tilly, яка цьогоріч підтримує ІV Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2019», надала грант на часткову реалізацію бізнес-плану розвитку сільських територій селу Більче-Золоте, що у Борщівському районі.

Громада Більче-Золотого планує провести капітальний ремонт приміщення готелю, повідомляє agroportal.ua.

«Наша компанія підтримує різного роду соціальні, культурні та екологічні проекти. Одним із напрямків також є сприяння розвитку туризму всередині країни, адже в нас стільки красивих місць, які варто відвідати, щоб відпочити від міської індустріалізації», — говорить засновник та керуючий партнер Baker Tilly Олександр Почкун.

За його словами, у селі Більче-Золоте багато культурних пам’яток, які варто побачити. «Люди мають бувати у місцях, де є можливість доторкнутися до культурної та історичної спадщини, відпочити та сповнитись натхненням. Створення комфортних умов однозначно допоможе привабити ще більше туристів у це село», — вважає Олександр Почкун.

Ідея подати на конкурс проект із проведення ремонту в готелі виникла не випадково. Адже раніше, на другому поверсі будинку культури, вже було 10 номерів для відпочинку, але роки із цим приміщенням зробили свою справу. «Нещодавно тут поміняли вікна на металопластикові й вичистили кімнати від сміття, — розповідає директор будинку культури Петро Козак. — Номера розраховані на 4, 3 та 2 ліжка. Крайню кімнату плануємо зробити під їдальню, щоб зранку туристи могли випити чаю/кави».

Кошти, отримані від Baker Tilly (50 тисяч гривень), будуть витрачені на купівлю товарів для водопроводу та каналізації. Загальна вартість проекту складає 300 тис. грн.

Попередня стаття

У Тернопільській лікарні №2 змінився керівник

Наступна стаття

Медики Тернопільського онкодиспансеру тепер можуть виявити рак на нульовій стадії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.