На одній з вулиць Тернополя оштрафували 22 авто

22 протоколи – такий результат рейду працівників муніципальної поліції на вул. 15 Квітня.

Тутешні мешканці неодноразово скаржилися щодо паркування транспортних засобів на тротуарах та зелених насадженнях.

Під час перевірки виявлено, що зелені зони на прибудинкових територіях знищуються власниками автотранспорту внаслідок паркування на них. За результатами, інспекторами управління оформлено на правопорушників чотири адміністративних протоколи за ст.152 КУпАП (порушення п.1 р. ІV Правил благоустрою ТМТГ №7/36/12 від 24.07.2019р.).

Разом з тим, за порушення Правил паркування, зупинки та стоянки транспортних засобів, на вул. 15 квітня інспекторами з паркування винесено 18 адміністративних постанов на власників транспортних за ст.122 КУпАП. На всіх правопорушників буде накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу

Попередня стаття

Житель Борщівщини обікрав матір, та «погуляти» за чужі гроші не встиг

Наступна стаття

У Бучачі чоловік загинув під колесами власного ЗІЛа

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.