З 1 жовтня дороги Тернопільщини посилено патрулюватимуть. Особливо – аварійні ділянки

З 1 жовтня на Тернопільщині розпочнеться двомісячник безпеки дорожнього руху. Посилені заходи безпеки упровадять, щоб знизити рівень травматизму на дорогах. Про це повідомив начальник Управління патрульної поліції у Тернопільській області Богдан Шевчук.

Три прилади «TruCam» фіксуватимуть швидкість на трасах у бік Хмельницького, Львова та Чернівців. Особливо ретельно патрульні пильнуватимуть за швидкістю на найбільш аварійних ділянках. Зокрема, на відремонтованій дорозі в напрямку Кременця.

 «Як показує практика, із впровадженням камер фіксації швидкості «TruCam» кількість ДТП в області зменшилась», – повідомив начальник Управління патрульної поліції у Тернопільській області Богдан Шевчук.

Щоб знизити аварійність, поліцейські, протягом двох місяців, проводитимуть рейди. Цілодобово 4-5 мобільних екіпажів переміщатимуться населеними пунктами краю, заїжджатимуть і до районів та сіл. Час і місце, де перебуватимуть групи, звичайно, не повідомляють.

«До екіпажу входитимуть працівники відділу превентивної діяльності, груп реагування, патрульної поліції. Залучатимемо також працівників роти поліції особливого призначення і тактико-оперативної роти», – повідомив заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Юрій Бучковський.

На деяких ділянках внесли зміни в організацію дорожнього руху. Зокрема, на дорозі Р-39 (перехрестя Біла-Чистилів) провели обрізку зелених насаджень, які дозволять значно збільшити видимість на дорозі, нанесли дорожню розмітку та оновили дорожні знаки.

Такими заходами поліцейські намагаються привернути увагу учасників дорожнього руху до проблеми перевищення швидкості, особливо – до водіння у нетверезому стані, відтак зменшити аварійність на дорогах.

 

Попередня стаття

Відзавтра за місто – тільки з увімкненими фарами

Наступна стаття

Спортсменка з Тернополя встановила два всеукраїнських рекорди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.