21-річний чортківʼянин відповість у суді за зберігання та вживання наркотиків

Екстазі, амфетамін, психотропні речовини, канабіс, а також синтетичні наркотики зберігав вдома житель Чортківського району, – повідомили у прес-службі ГУНП у Тернопільській області.

За словами начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника, 21-річний підозрюваний є спільником по одному з кримінальних проваджень щодо обігу наркотичних речовин. Під час санкціонованого обшуку в його квартирі знайшли різноманітні заборонені препарати, а також пристрої для їх вживання.

Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв, однак зізнався, що вилучені наркотики належать йому. Частину з них, а саме марки MDMA та UR144, він придбав для себе на одному із сайтів.

Чоловікові оголосили підозру відповідно до частин 1 та 2 статті 309 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Тепер долю мешканця Чортківщини вирішить суду.

Попередня стаття

Тернопільських депутатів скликають на екстрене засідання

Наступна стаття

Тернополяни, які отруїлися в місцевому ресторані, звернулися в поліцію

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.