На Тернопільщині до війська планують призвати 500 новобранців

З 1 жовтня в Україні розпочинається осінній призов на строкову військову службу до лав Збройних Сил та інших військових формувань.

Служитимуть мешканці Тернопільщини здебільшого на території Західної України, у місцях постійної дислокації військових частин і у райони проведення ООС не направлятимуться.

Призов триватиме до кінця року. До строкової служби з Тернопільської області залучать близько півтисячі новобранців віком від 20 до 27 років, які не мають права на звільнення чи відстрочку.

Найбільше новачків скерують до Збройних Сил України. Потраплять тернополяни також до Нацгвардії, Державної спецслужби транспорту й Державної прикордонної служби. Бійці служитимуть щонайбільше півтора року, а ті у кого є повна вища освіта – рік.

Серед основних вимог осіннього призову – не допустити відправлення до військових частин призовників, які не придатні для служби за станом здоров’я.

Попередня стаття

В обласному шкірдиспансері переобрали керівника

Наступна стаття

У Березовиці чоловік знайшов біля свого будинку гранату

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.