На жовтневі вихідні через Тернопіль пустять додаткові поїзди

Станом на 1 жовтня цього року Укрзалізниця призначила шість додаткових поїздів до Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці. Українці матимуть нагоду використати три вихідні дні поспіль для святкових подорожей.

Поїзд № 191/192 Київ — Львів курсуватиме 12 та 14 жовтня в обох напрямках. З Києва відправлення о 07:42 та прибуття до Львова о 18:13. Зі Львова поїзд вирушить о 11:54 та прибуде до Києва о 21:47.

Поїзд № 168 Львів — Одеса вирушить у рейси 12 та 14 жовтня в обох напрямках. Відправлення зі Львова о 09:16 та прибуття до Одеси о 20:39. З Одеси поїзд відправлятиметься о 10:18 та прибуватиме до Львова о 21:05.

Крім того, додаткові потяги йтимуть у напрямку  Київ — Дніпро, Покровськ — Харків,  Одеса — Дніпро, Суми — Вінниця.

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний водій насмерть збив двох молодих хлопців (Фото)

Наступна стаття

Наступного тижня у садках і лікарнях міста включать опалення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.