Тернопільські школярі навчаться новим видам спорту з телеведучим Олександром Педаном

Шкільний спортивний фестиваль JuniorZ проведе телеведучий та лідер однойменного спортивного руху Олександр Педан 8 жовтня в Тернополі.

«Це буде дуже масштабна подія. Кожен школяр зможе спробувати нові види спорту. Уся команда JuniorZ активно готується до події, ми привеземо у місто подарунки, яскраву фотозону, проведемо квест і флешмоб», – розповів лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Школярі спробують свої сили у нових видах спорту: чирлідинг, петанк, флорбол, бадмінтон, корфбол, регбі та фризбі. Найактивнішим учасникам випаде нагода особисто зіграти у матчі AllStars з Олександром Педаном.

До участі запрошуються учні 6-7 класів тернопільських шкіл. Фестиваль відбудеться на Тернопільському міському стадіоні за адресою: проспект Степана Бандери, 15. Початок о 13 год.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині авто з іноземцями врізалося в автобус з дітьми

Наступна стаття

Водій легківки зніс електроопору: на Тернопільщині чергове ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.