Тернопільські борці повернулися зі всеукраїнського турніру з чотирма медалями

У Харкові завершився Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юніорів та юнаків пам’яті майстра спорту України, призера чемпіонатів світу та Європи, вихованця МКДЮСШ-7 Сергія Козлова. Учасникам змагань стали 120 спортсменів із 12 команд з України та команда з Молдови. Тернопілля на цьому турнірі представляли вихованці ДЮСШ з греко-римської боротьби міста Тернополя та обласної школи вищої спортивної майстерності.

Серед юніорів (2000-2002 р.н.) тернополяни посіли такі місця:

Вагова категорія 55 кг – Стрільчук Едуард – 1 місце (студент ТНЕУ), ДЮСШ; Войтович Володимир – 2 місце (студент коледжу ТНЕУ), ШВСМ;

Вагова категорія 60 кг – Дикий Олег – 3 місце (студент коледжу ТНЕУ), ШВСМ;

Вагова категорія 63 кг – Васильківський Василь – 1 місце (студент ТНЕУ), ДЮСШ.

Попередня стаття

Вісім громад Тернопільщини ігнорують державні кошти

Наступна стаття

У Чорткові вчаться через мобільні додатки допомагати довкіллю

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.