У Чорткові вчаться через мобільні додатки допомагати довкіллю

Як можна використовувати сучасні технології про зміни клімату, розповіли чортківським школярам. У навчальних закладах міста проходять тематичні уроки, де дітей вчать бережливо ставитися до довкілля та популяризують новітні дружні до планети технології.

Заняття проводять працівники відділу муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності Ірина Шаровська та Марія Безушко.

Вихованців навчальних закладів в інтерактивній формі знайомлять із основними причинами та наслідками зміни клімату.  Учні переглянули пізнавальне відео про новітні технології в Україні та світі, які покликані зберегти довкілля та врятувати нашу планету. Під час лекції дітям розповіли про мобільні додатки, які допомагають кожному внести свою лепту у відновлення навколишнього середовища.

Учні побачили як працює гігрометр, енергометр, пірометр, тепловізор, лазерна рулетка, люксметр. Більш того, вони могли самостійно використати дані прилади на практиці та визначити  енергоефективність школи й виміряти вологість повітря у навчальному закладі.

Попередня стаття

Тернопільські борці повернулися зі всеукраїнського турніру з чотирма медалями

Наступна стаття

Громадський бюджет Тернополя: три проекти відхилили

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.