На Тернопільщині відкриють новий туристичний маршрут – «Лабіринт емоції»

Сьогодні, 10 жовтня, у Заводській громаді відбудеться відкриття туристичного маршруту «Лабіринт емоцій».

Красиві краєвиди, мальовничі пагорби, тихоплинна річка, геологічна пам`ятка природи – печера, де водяться занесені в Червону книгу кажани. До цього часу жителі тієї місцевості милувалися усім цим багатством природи самі. Завдяки реалізованому проекту ці природні принади зможуть побачити всі охочі.

До уваги гостей – екологічно-туристичні стежки, що ведуть попри цікаві локації (викопні скам`янілості, криничку з джерельною водою, оглядові майданчики) до печери Угринь та гори Галілеї. туристи матимуть змогу оцінити краєвиди села Угринь, мальовничого урочища Вурвана, закрути річки Серет.

У печері відкрито виставку керамічних масок із застиглими на них емоціями відвідувачів печер – від дитячого захоплення, до екзистенційної, незбагненної легкості буття.

Попередня стаття

Ярмарки у Тернополі: де можна закупитися за зниженими цінами?

Наступна стаття

Скільки за місяць заробили тернопільські нардепи (ІНФОГРАФІКА)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.