Екс-керівниця Чортківщини очолила потужну обласну структуру

Екс-голову Чортківської РДА Оксану Чайчук призначено керівником Тернопільського обласного лабораторного центру. На цій посаді вона змінила багаторічного головного санітарного лікаря області та керівника лабораторного центру Степана Дністряна.

Сам Степан Дністрян пройшов шлях у всіх ланках профілактичної медицини Тернопільської області. Його кар’єра розпочалась з посади рядового лікаря санепідстанції Бучацького району, яку він пізніше очолив. У 1987 році Степана Семеновича призначено головним лікарем Тернопільської міської дезінфекційної станції, у 1992 році – головним санітарним лікарем  Тернополя. З 1998 по 2012 роки працював на посаді головного державного санітарного лікаря Тернопільської області. Після реформування санітарно-епідеміологічної служби України, у 2013 році стає директором Тернопільського обласного лабораторного центру.

Щодо Оксани Чайчук, то вона працювала на посаді керівника Чортківської РДА трохи більше року. Була звільнена з посади у липні цього року.

Попередня стаття

На Тернопільщині стався вибух у житловому будинку (ФОТО)

Наступна стаття

У Тернополі на будівництві загинув чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.