Сім мільйонів збитків: на Тернопільщині банда привласнила гроші бійців

На Тернопільщині група осіб обманула військовослужбовців і заволоділа призначеними для них коштами. А саме виплатами одноразової грошової допомоги у разі настання інвалідності.

Про це повідомляє прокуратура області.

До злочину зловмисники залучили посадовців медзакладів з метою виготовлення відповідних медичних документів про настання інвалідності.

Правоохоронцями задокументовано уже близько 20 епізодів неправомірного призначення фінансової допомоги, внаслідок чого, лише упродовж 2018-2019 р.  державі завдано збитків на суму  понад 7 млн грн.

За результатами проведених обшуків на території Тернопільської і Київської областей виявлено і вилучено незаконно отримані грошові кошти у сумі  понад 200 000 грн та близько 6 000 доларів США, банківські картки учасників бойових дій.

Попередня стаття

У Тернопіль приїхали останні в цьому році чеські автобуси

Наступна стаття

Тернопільська школа № 10 відзначила 75-річчя (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.