Свідків загибелі 15-річної дівчини розшукують поліцейські

Пасажирів, які перебували в рейсовому автобусі “Кам’янець-Подільський-Тернопіль” 18 жовтня, і стали очевидцями нещастя, правоохоронці Тернопільщини просять відгукнутися.
Нагадуємо, того дня близько 15:00 між селом Колодіївка та селищем Скалат, з рейсового автобуса випала 15-річна дівчинка.
За словами очевидців, дитина стояла на сходах біля задніх дверей. В якийсь момент двері відчинилися і вона випала, вдарившись головою об асфальт. Врятувати життя потерпілій не вдалося. Вона померла дорогою до лікарні.
Слідчі встановлюють причини нещастя і просять відгукнутися людей, які на момент ДТП перебували в салоні транспортного засобу. Будь-яка інформація може стати корисною для подальшого розслідування даного провадження і встановлення винних.
Повідомити її можна на лінію “102” або за номером (068)-00072-21. Анонімність гарантується.

 

Попередня стаття

Тернопільська школа № 10 відзначила 75-річчя (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій намагався втекти від патрульних (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.