Інформація про викрадення дітей на Гусятинщині – неправдива

Днями у соцмережі Фейсбук зʼявився вірусний пост про те, що у місті Копичинці Гусятинського району чоловік та жінка, пересуваючись на автомобілі марки «Ауді», серед білого дня викрадають дітей. Стверджують, що злочин трапився 19 жовтня о 15.00 біля магазину «Жук».

Правоохоронці інформацію про викрадення дітей спростували. Про це йдеться на сторінці Ювенальна Гусятин:

Поліція Гусятинщини звертається до громадян не поширювати даної інформації, адже вона не відповідає дійсності. Жодних звернень про викрадення дітей до органів поліції не надходило!
Також хочемо нагадати про те, що поширення неправдивих чуток, які можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку, відповідно до статті 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягнуть за собою накладення штрафу від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця.

Попередня стаття

У Тернополі на об’їзній загорівся автомобіль. На місце події прибули пожежники та швидка

Наступна стаття

Львівським сміттям «поділились» на Тернопільщині (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.