На Тернопільщині держслужбовці привласнили 500 тисяч гривень

Теребовлянською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактами привласнення у 2018 р. бюджетних коштів у великих розмірах службовими особами однієї з  сільських рад  Теребовлянського району та приватного підприємства.

Встановлено, що під час здійснення у 2018 р. будівельних робіт з перекриття даху школи та будинку культури підрядником та замовником внесено  недостовірні дані в акти виконаних робіт по об’єктах. На час підписання документів роботи були незавершені та покрівельниками  використовувались значно дешевші та менш якісні матеріали, ніж зазначені у актах. За попередніми даними збитки становлять близько 500 000 грн.

Розслідування за ч.4 ст. 191 КК України триває.

Попередня стаття

На «Дружбі» в Тернополі хочуть відкрити сквер імені Героя Павла Баса

Наступна стаття

У Бучачі загорілось старовинне кладовище

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.