Рекет, як у 90-ті: у підприємця з Тернополя вимагали десятки тисяч доларів

Злочинне угрупування, яке вимагало у місцевого підприємця гроші, затримали у Тернополі. Про це повідомляє прокуратура області.

Учора, 29 жовтня 2019 року, в одному із закладів  громадського харчування в центрі Тернополя затримано групу осіб при передачі їм потерпілим 30 000 доларів США. Ці гроші  – частина суми, яку зловмисники вимагали у підприємця, погрожуючи фізичною розправою у випадку несплати коштів.

Триває розслідування. Вирішується питання про оголошення особам підозри за ч.4 ст. 189 КК України та обрання їм запобіжного заходу.

Попередня стаття

Продавців наркотиків у Тернополі виявлятимуть з допомогою спільного чату

Наступна стаття

На Тернопільщині затримали авто з арсеналом зброї

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.