Теплицю на БАМі хочуть перетворити на креативний простір

Приміщення теплиці, яка знаходиться на території школи №28, пропонують перетворити на креативний простір для проведення конференцій, семінарів, тренінгів, майстер-класів на інших заходів. Проект бере участь у конкурсі  «Громадського бюджету 2020».

Креативний простір «Аляска» дозволить всім охочим збиратися в неформальній атмосфері, ділитись ідеями, створювати та реалізовувати проекти, обговорювати та вирішувати питання, які стосуються різних аспектів життя.

Молодіжні громадські організації матимуть можливість презентувати себе більшому колу людей та проводити тут свої зустрічі. Вчителі та учні шкіл матимуть змогу проводити тут нестандартні уроки, запрошувати цікавих людей, втілювати креативні ідеї. Це буде простір де цікаво, комфортно та вільно, – розповідає автор проекту Наталя Костюк.

Вартість проекту  1 450 000 грн.

Попередня стаття

Завтра на Тернопільщину приїде Президент. Офіційно

Наступна стаття

У Тернополі оштрафували паліїв листя: знайшли з квадрокоптером (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.