На Тернопільщині голів та депутатів семи громад обиратимуть в грудні

У неділю, 22 грудня, на Тернопільщині відбудуться перші вибори в чотирьох об’єднаних територіальних громадах, – йдеться у постанові Центральної виборчої комісії.

Голову громади та депутатів обиратимуть у Нараївській, Вікнянській, Млиновецькій та Великобірківській сільських об’єднаних територіальних громадах.

Нараївська ОТГ об’єднує 18 сіл (7 сільських рад), Вікнянська – 10 сіл (5 сільських рад), Млиновецька – 12 сіл (3 сільські ради), Великобірківська – 3 села (2 сільські ради).

Окрім того, 22 грудня обиратимуть  депутатів 33 сільських та селищних рад. Зокрема, у Тернопільській області такі вибори відбудуться до Трибухівської сільської ради, Вишнівецької селищної ради та Байковецької сільської ради.

Початок виборчого процесу в області – 2 листопада.

Попередня стаття

У Тернополі оштрафували паліїв листя: знайшли з квадрокоптером (Фото)

Наступна стаття

Оновлений перелік будинків у Тернополі, що можуть відключитись від централізованого опалення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.