Компанія «Контінентал» подарувала жителям села Подвірне дитячий майданчик (Відео)

Замість пустки – дитячий майданчик. Компанія «Контінентал» подарувала жителям села Подвірне, що на Чернівеччині, місце для дозвілля. У центрі населеного пункту встановили сучасні дерев’яні атракції.

Тут пусто було, а зараз діти будуть мати нагоду погратися і подихати свіжим повітрям, поспостерігати за явищами природи, – вчителька Подвірненської школи Галина Тлуста.

Подарунок  приймали найменші.

Попри осінню погоду, до гірок стояла черга.

Було скучно, а тепер весело. Добре, що в селі є такий майданчик, – учениця Подвірненськоїшколи Тетяна Пискар.

Мені подобається. Там качелі є, гірки, де можна ходити, веселитися, друзі приходять, – учень Подвірненськоїшколи Олександр Матейчик.

Майданчик дуже гарний. Ми будемо приходити сюди кожний день, – учениця Подвірненської школи Карина Монюк.

Майданчик обгороджений. Довкола стоять лавки, а всередині – гойдалки, балансир і гірки. Усі конструкції дубові, тому міцні та безпечні. Займатися тут зможуть і дошкільнята, і старші діти. З цією локацією, – каже виконувач обов’язків старости Леонід Чорний, – село оживе.

Тут кафе, музична школа. Постійно рух люди проходять. Я вважаю, що це як додатковий стимул, щоб приходили сюди, в центр, відпочивати, – в. о. старости села Подвірне Леонід Чорний.

На облашування майданчика Компанія «Контінентал» виділила 99 тисяч гривень.

Агрохолдинг постійно долучається до соціальних ініціатив громади. У школі поміняли вікна в їдальні та спортзалі, придбали сучасні парти, встановили паркан та ворота у дитячому садочку.

Ми вже довго в селі Подвірне. Обробляємо тут понад 1700 гектарів землі. Це досить велике село. Я б навіть сказав, найбільше село за кількістю землі в області, яку ми обробляємо. Було багато ідей щодо того, яким чином реалізувати нашу програму соціального розвитку села. Цього року ми долучались до ремонту доріг, тому що в нас тут виробнича база. Наша техніка тут перебуває. Кожного року велику увагу приділяємо дорогам, тому що ми ними їздимо й мусимо за тим дивитися, – заступник керівника кластеру «Буковина» із зв’язків з громадськістю Ян Стрільчук.

У «Контінентал» переконані: розвиток Компанії залежить від добробуту людей, з якими працюєш, тому підтримують своїх партнерів – місцеві громади.

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі перенесли центральне відділення «Укрпошти»

Наступна стаття

Тернополяни загасили підпал, бо злякались сирен пожежної машини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.