У Тернополі на Київській горіла квартира

Як повідомили в управлінні ДСНС в області, повідомлення про пожежу отримали 14 листопада о 19.00. За словами сусідів, горіла квартира на 5-му поверсі 9-поверхівки по вул. Київська, 9.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що загорівся газовий котел в кухні. О 19:12 пожежу ліквідовав черговий караул частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціпризначення Управління. Вогонь знищив газовий котел, речі домашнього вжитку, пошкодив кухонні меблі на площі 2 м. кв.

Котел загорівся ймовірно через коротке замикання електропроводки.

Фото ілюстративне

Попередня стаття

Тернопільський аграрій Мирослав Загорський – про ринок землі (НАЖИВО)

Наступна стаття

6 січня в Тернополі – вихідний. Робочою буде субота

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.