У заповідній зоні в Бучацькому районі незаконно вирубують дерева

Чотири зрубані дерева виявили поліцейські Бучацького району на базі оздоровчого комплексу в одному з сіл району, – повідомляє відділ комунікації поліції в області.

Поблизу вирубки поліцейські знайшли бензопилу. Правоохоронці встановили особу, яка ймовірно, зрізала дерева. Зараз з’ясовують, чи мала вона на це дозвіл.

Нагадаємо, ця територія належить до природно-заповідного фонду «Дністровський каньйон».
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 3 ст. 246 ККУ – незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, вчинені в заповідниках або на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах.

Попередня стаття

У ДТП біля Тернополя загинуло двоє людей зі Збаражчини

Наступна стаття

Замість стадіону «Текстерно» в Тернополі будують «Палац Спорту» за 300 мільйонів (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.