Обвинуваченого в убивстві Тетяни Подвашецької суд залишив під вартою

Обвинуваченого в убивстві тернополянки Тетяни Подвашецької Андрія Горбатюка триматимуть під вартою до 17 січня 2020 року без права внесення застави. Таке рішення 19 листопада виніс суддя міськрайонного суду Петро Гуменний на підготовчому слуханні. Він відхилив прохання захисників обвинуваченого про цілодобовий домашній арешт, – повідомляє телеканал UA: Тернопіль.

Нагадаємо, 27-річну Тетяну Подвашецьку вбили в ніч з 15 на 16 квітня в її квартирі. На тілі загиблої судово-медичний експерт виявив понад 50 колото-ріжучих ран. Вона померла від втрати крові. У вбивстві дівчини поліція одразу запідозрила товариша загиблої Андрія Горбатюка, який втік після вбивства. Затримали його 17 квітня, а наступного дня суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинуваченого у вбивстві тернополянина визнали осудним, за результатами психолого-психіатричної експертизи, – повідомив речник Нацполіції Сергій Крета. За його словами, 25-річного хлопця можуть засудити від 10 до 15 років або довічно. Йому інкримінують пункт 4 ч. 2-ї статті 115-ої – умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

Фото: UA: Тернопіль

 

 

Попередня стаття

У Тернополі затримали грабіжника, який нападав на жінок

Наступна стаття

На Гаївському мосту вдесяте збили обмежувач (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.