У будинках на Петлюри нема гарячої води через аварію

У Тернополі на бульварі Симона Петлюри, 10 тривають ремонтні роботи з ліквідації наслідків прориву трубопроводу холодної води, у зв’язку з чим у мешканців будинку за цією адресою тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Як повідомив начальник виробничо-технічного відділу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Михайло Горбань, комунальні служби міста роблять усе можливе, щоб найближчими днями до будинку на вул. Петлюри, 10 відновити гаряче водопостачання. Минулого року за цією адресою був проведений  капітальний ремонт двору і для того, щоб зараз не руйнувати оновлене дорожнє покриття, було прийняте рішення спільно з КП «Тернопільводоканал» поміняти старий ввод холодного водопостачання в будинок на новий з більшим діаметром, – зазначив Михайло Горбань.

Наразі очікують на поставку водопровідної труби і після її монтажу підключать ІТП уже від холодної води. Таким чином мешканці цього будинку будуть забезпечені цілодобовою подачею гарячої води.

Попередня стаття

У Тернополі ДТП: 21-річний водій збив людину та протаранив авто

Наступна стаття

Екстрена допомога Тернопільщини отримала нового керівника

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.