На Франківщині затримали гастролерів, які обкрадали у Тернополі квартири

Оперативники управління карного розшуку області встановили, що четверо жителів Одещини, котрих затримали поліцейські Івано-Франківщини, причетні до квартирної крадіжки у Тернополі.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського відділу поліції від 24-річного жителя обласного центру. Чоловік розповів, що з його квартири невідомі поцупили мобільний телефон, два ноутбуки, ювелірні вироби та грошові кошти.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що зловмисники проникли до помешкання вдень, допоки господарі були на роботі. Шляхом підбору ключа відчинили двері до чужої домівки та винесли чимало цінних речей.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до скоєння крадіжки  причетні четверо мешканців Одещини. Їх затримали на Івано-Франківщині після чергової вилазки.

З’ясувалося, зловмисникам від 27 до 35 років, двоє із них перебували в розшуку за раніше вчиненні злочини.

Попередня стаття

Стрічка «З України – до Голлівуду» буде доступна глядачам онлайн-платформи «Mediacast TV» (Відео)

Наступна стаття

Мін’юст скасував передачу Почаївської Лаври Московському патріархату

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.