У Тернополі пенсіонерка зламала руку, виходячи з тролейбуса

Тернополянка 1948 року народження зламала руку, виходячи з громадського транспорту. Про це в середу, 27 листопада, поліцейським повідомив лікар медзакладу, куди звернулась травмована.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що пенсіонерка не встигла забрати руку, коли водій тролейбуса зачиняв двері.

Медики діагностувати у потерпілої забій правого передпліччя та закритий відривний перелом ліктьового відростка. Жінці видали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

Дії водія кваліфікували за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України – «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Триває слідство.

Фото ілюстративне

Попередня стаття

На Тернопільщині виявили фальсифіковані молокопродукти

Наступна стаття

У Тернополі горіла Укрпошта. Евакуювали понад півсотні людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.