Водія, що збив світлофор на Руській, судитимуть за три правопорушення

Про аварію на Руській 28 листопада повідомили користувачі групи «Затори. Тернопіль» у Viber. На перехресті по вул. Руська, поблизу Кооперативного технікуму, водій легкового автомобіля влетів в опору та збив світлофор, авто перекинулось.

Інформація про автопригоду надійшла до поліції о 21 годині.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що водій Skoda Octavia був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, як наслідок – здійснив наїзд на перешкоду: дорожню огорожу та світлофорний об’єкт. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

Під час спілкування з 26-річним водієм патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальник погодився пройти огляд на місці події в присутності двох свідків. Результат, який висвітився на табло алкотестера «Драгер» – 1, 6 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

За словами очевидців, водій рухався центральною вулицею на великій швидкості та мало не збив пішохода.

На водія-правопорушника склали низку адміністративних протоколів, які передадуть до суду:

за ст. 124 КУпАП (Порушення Правил дорожнього руху, що призвели до ДТП); за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння повторно протягом року); за ч. 1 ст. 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, дорожніх споруд та технічних засобів регулювання дорожнього руху).

Побите авто евакуювали на арештмайданчик.

 

Попередня стаття

«Ефективніше за консультації»: у Тернополі проведуть фестиваль психологічних ігор (Відео)

Наступна стаття

Збив велосипедиста й утік: поліція шукає винуватця смертельної ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.