Погорів на гарячому: на Тернопільщині на хабарі затримали чиновника

Як повідомляє прокуратура області, посадовець однієї з РДА вимагав  від громадянина  4200 доларів США за вирішення питання, що належить до його компетенції, а саме –   затвердження будівельних паспортів забудови земельної ділянки та декларації про початок виконання будівельних робіт.

Сьогодні,  2 грудня 2019 року, правоохоронці задокументували  факт передачі та отримання частини неправомірної вигоди у  сумі  1500 доларів США.

Наразі тривають першочергові слідчі дії за ст. 368 КК України.  Вирішується питання про затримання особи   в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Попередня стаття

Керівник університетської лікарні став заслуженим лікарем України

Наступна стаття

Жіноче взуття на майдані: тернополянок закликали не мовчати про насильство (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.