У ДТП на Тернопільщині травмувались учень автошколи та інструктор (Відео)

На Зборівщині не розминулись учбовий автомобіль марки Daewoo Sens з Ssang Yong Rexton. Це трапилось 2 грудня близько 14:10 на автодорозі Тернопіль-Броди в селищі Залізці, – повідомляє Досьє 102.

В салоні Daewoo перебувало два учні автошколи та інструктор.

За попередньою інформацією, водій-початківець на засніженій дорозі не впорався з керуванням, увійшов в некерований занос, виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автомобілем марки Ssang Yong.

До лікарні госпіталізували чотирьох людей. Водієві Ssang Yong надали меддопомогу і не госпіталізовували.

Шістнадцятирічний юнак, який перебував за кермом учбового авто, потрапив до реанімації. У хлопця закрита черепно-мозкова травма, забої, перелом кісток тазу та рвані рани обличчя.

З закритою травмою грудної клітки, множинними переломами ребер та підозрою на розрив нирки госпіталізували до медзакладу інструктора 1963 року народження.

Ще одного учня оглянули медики, необхідності госпіталізовувати його не було.

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Попередня стаття

4200 доларів «винагороди»: на хабарі в Тернополі спіймали держслужбовця

Наступна стаття

Відомі тернополянки закликають робити добро

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.