Хто прибиратиме вулиці Тернополя взимку – шукайте на інтерактивній карті

Тернопільська міська рада розробила Інтерактивну карту відповідальності за прибирання міста у зимовий період. Карта доступна за посиланням. 

Загальноміські дороги й тротуари. На карті зображені масиви, дороги й тротуари, які прибирають три організації: ТОВ «Авакс-Проф», «Міськшляхрембуд» та ТОВ «Техно-Буд-Центр». Під час наведення вказівника миші на відповідну ділянку, ви можете дізнатись, яка організація відповідальна за прибирання, контактний номер телефону та прізвища депутатів, які обрані від цих округів.

Міжквартальні проїзди. На карті позначено міжквартальні проїзди, за прибирання яких відповідальні приватні підприємства (так звані ЖЕКи). Можна дізнатись яка організація відповідальна за прибирання тієї ділянки та їхні контактні номери телефонів.

Двори. За прибирання прибудинкових територій відповідають управителі будинків (так звані ЖЕКи) або ОСББ.

Інформація про відповідальних за прибирання кожного двору в місті доступна для завантаження. У цій таблиці міститься інформація про перелік багатоквартирних будинків із зазначенням виконавців послуг, керівників цих підприємств та депутатів міської ради з номерами телефонів.

Зверніть увагу! Карта відповідальності за прибирання буде оновлюватися. Першочергово на карті будуть вноситися дані щодо відповідального за прибирання кожного будинку.

Попередня стаття

На Тернопільщині на будівництві робітника переїхав кран

Наступна стаття

Тернополяни можуть подарувати родинне тепло дітям на Різдво

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.