Тернопіль здобув статус «Молодіжна столиця України–2020»

Переможця обирали під час відкритого засідання Наглядової ради національного конкурсу «Молодіжна столиця України», – повідомляє Укрінформ. Кожен член Наглядової ради міг проголосувати лише раз.

Сьогодні це місто називали файним, і це Тернопіль, – сказав голова Наглядової ради Олександр Ярема під час оголошення результатів конкурсу.

За звання переможця та статус «Молодіжна столиця України–2020» у фіналі змагались 10 міст: Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Умань, Харків, Хмельницький, Чернівці, а загалом у конкурсі взяли участь 48 українських міст.

Підтримка молоді у різних ініціативах і потребах – пріоритет для міської влади, – зазначив міський голова Сергій Надал. – Фестивалі, концерти, мистецькі проекти, науково-популярні ініціативи, конкурси приваблюють молодь зі всієї України відвідати наше місто. Вірю, що кожен, хто побуває в Тернополі хоч раз, закохається у наше молоде і красиве місто. Запрошую усіх у Файне місто Тернопіль.

Нагадаємо, Національний Конкурс «Молодіжна столиця України» проводиться щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання і розвитку молоді. Мета конкурсу – активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України. Покращення співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.

Попередня стаття

У Польщі знайшли вбитими двох заробітчан з Тернопільщини

Наступна стаття

Між Чистилівом та Глибочком – ДТП. Один загиблий, пʼятеро – в лікарні (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.