Двоє підлітків випали з автобуса на Тернопільщині

Учора, 13 грудня, двоє неповнолітніх хлопців випали з рейсового автобуса й травмувались. ДТП трапилось у Збаразькому районі, неподалік села Базаринці. Автобус рухався маршрутом «Тернопіль-Мусорівці». Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Тернопільського та Збаразького відділеннь поліції. Поліцейські встановили, що потерпілі випали через задні двері автобуса «Еталон».

Як зазначили свідки, у транспорті були вільні місця, проте парубки стояли на сходах біля виходу та спілкувались із компанією молодих людей. На повороті один з хлопців зачепив ручку задніх дверей і вони відчинились. Внаслідок цього хлопці 2003-го та 2006-го років народження отримали легкі тілесні ушкодження.

Наразі слідчі призначили автотехнічну експертизу транспортного засобу, який поміщено на арештмайданчик. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

 

Попередня стаття

З 14 грудня автобус № 19 курсуватиме за новим маршрутом

Наступна стаття

Допоможіть подолати рак дитячій лікарці з Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.