Ділові тернополянки стали Миколаями для дітей з інвалідністю

Аніматори, конкурси, святковий пиріг і подарунки. Так дітки з інвалідністю зустрічали Миколая у Тернополі. Свято для малечі організували членкині громадської організації «Ділові Українські Жінки», а також учасниці «Ранкових кав».

Організації допомагають особливим діткам протягом 10 років.

Ініціатива зібрати дитячі листи до Миколая і виконати заповітні бажання дітей належить віце-президенту ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олесі Чванкіній.

Минулого року ми започаткували акцію «Дерево бажань». Дітки з інвалідністю писали листи з побажаннями й вішали їх на ялинку в закладі, де відбувалась «Ранкова кава». Листи розбирали учасниці, купували дитинці подарунок і завозили додому. Цього року ми вирішили зібрати дітей на святковий обід, де їм вручатимуть подарунки, – розповіла  віце-президент ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олеся Чванкіна.

Загалом на захід запросили три десятки дітей. Тим, хто не зміг приїхати, подарунки доставлять додому.

Деякі дітки писали листи до Св. Миколая самі, комусь допомогли батьки. Побажання були різними: іграшки, книги, зимовий одяг та взуття, санки зі спинкою, ігри для розвитку моторики, лабіринти, мозаїки, пальчикові фарби, тренажер, – розповіла Олеся Чванкіна.

У переддень Миколая дітям влаштували справжню країну чудес. Вони веселилися, прикрасили пиріг, отримали справжню фотосесію, а головне –довгоочікувані подарунки та приємні враження. Не залишили організатори без подарунків і мамусь. Для них влаштували влаштували лотерею та розіграли приємні подарунки.

Попередня стаття

Втеча року: у Тернополі з лікарняного ліжка викрали підозрюваного в резонансній ДТП (Відео)

Наступна стаття

Підозрюваного у резонансній ДТП, який втік з країни, оголосили в міжнародний розшук

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.