«Пам’ятник вчителю» відкрили у Тернополі (Фото)

18 грудня в Тернополі урочисто відкрили скульптурну композицію «Пам’ятник вчителю», що розміщений у центральній частині Тернополя поблизу спеціалізованої школи № 3.

Пам’ятник встановлений в рамках Громадського бюджету-2018, адже саме цей проєкт став одним із переможців, за який понад 1000 тернополян віддали свій голос.

«Насамперед, це пам’ятник учителю, це пошана учителю. Одночасно – це пам’ятник учню. Учню, який є вчителем для себе, своїх однолітків та батьків. Адже, ми скільки живемо, стільки вчимося, – сказав Сергій Надал. – Сподіваюся, що ця скульптурна композиція стане визнанням ролі вчителя у розвитку міста і України, в житті кожного з нас. Також вірю, що пам’ятник стане туристичною родзинкою міста і цікавою фотозоною».

Зазначимо, що відповідно до проєкту пам’ятника вчителю, на постаменті розмістилися бронзові фігури учня та учениці, а над аркою, що поруч, зображені журавлі, які піднімаються в небо. Згодом цю композицію можна буде доповнювати і іншими елементами.

Фото: tmrada.gov.ua

Попередня стаття

Маленьких тернополян запрошують на виставу з Миколаєм, ангелами та бешкетними чортами

Наступна стаття

До Дня Миколая компанія “Контінентал” подарувала дітям свято (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.