Судитимуть тернополянина, який вбив людину та зняв це на телефон

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному проваджені стосовно тернополянина, обвинуваченого у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що 31 липня 2019 року на Сонячному масиві в Тернополі відбулась бійка між двома чоловіками після того, як вони випивали разом. Підозрюваний  завдав знайомому ножові поранення – 36 ударів ножем у шию та живіт, коментуючи свої дїї та записуючи їх на відео мобільного телефону. Дії обвинуваченого спричинили потерпілому нестерпний фізичний біль та особливі фізичні страждання, з огляду на застосовані до нього насильство, чисельність, локалізацію та характер отриманих за життя тілесних ушкоджень, від яких  він помер на місці злочину.

Розслідування за п.4 ч.2 ст.115 КК України завершено.

Читайте також Чоловіка, який знімаючи на відео, вбив людину, Тернопільський суд залишив під вартою

 

Попередня стаття

Надземний перехід біля Збаразького кільця вже почали будувати (Фото)

Наступна стаття

Вивіски з гральних закладів демонтовують у Тернополі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.