Драйвове музичне шоу покаже Олександр Божик тернополянам 11 січня (Відео)

29 секунд на 4 скрипках. Композицією «Реквієм за мрією» майже сім років тому Олександр Божик встановив рекорд України. Відтоді скрипаль-віртуоз завоював серця багатьох шанувальників. Таке ж видовищне шоу покаже у Тернопільському драмтеатрі 11 січня. Вівальді та AC/DC в одному творі – здавалося б, непоєднувані, однак митець доводить протилежне. Це не просто концерт класичної музики. Поряд зі скрипалем на сцені – струнний і рок-оркестри. Обіцяють: буде феєрично.

Хто був на концерті, той знає, чого очікувати, але навіть їх ми обіцяємо здивувати. Тому що половину концерту зробимо найкращого, що в нас є, а половину – це буде нова програма, трохи святкова, але обов’язково драйвова: світові хіти, авторська музика, шоу-номери. Буде зовсім нове звучання, ми спеціально готуємось до цього, і буде світлове шоу. Мені це самому подобається, а якщо подобається артисту, то, вірю в те, що людям так само подобається, – скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

На сцені Олександр Божик творитиме поряд з дружиною Юлією. Разом заснували онлайн проект Божик Дуо. Кавери на відомі твори виконують на скрипці й фортепіано й щотижня випускають нове відео.

Нещодавно ми випустили кавер на композицію гурту «Без обмежень» «Зорі запалали». Багато коментарів і навіть лідер гурту нам задзвонив. Сказав, що дуже круто, йому сподобалося. Це не просто кавер, а авторська версія. Я поміняв там гармонії, трошки мелодію, – скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

У рідному Львові його шоу відвідує понад дві тисячі шанувальників на день. Та з кожним роком «Божик Бенд» розширює географію. У Тернополі вперше виступили минулоріч. Теж 11 січня. Тепер це – хороша традиція.

Я люблю говорити, що це – найдрайвовіші концерти зими, тому що ми любимо запалювати на сцені. Публіка в Тернополі феноменальн. Ми ще досі в захопленні від минулого концерту. У нас був переаншлаг, я щиро сподіваюся, що так буде цього року, – скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Олександр Божик ламає стереотип, показуючи, що гра на скрипці – це сучасно. Вона може добре звучати і в класиці, і в рок музиці.

Скрипка – це дійсно унікальний інструмент. Ще раз хочу запросити всіх і закликаю прийти в драмтеатр 11 січня і в цьому переконатися, – скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Квиток на найдравовіший концерт зими – найкращий подарунок до різдвяних свят, – каже Олександр Божик. Та закликає поспішати, адже в драмтеатрі залишилась чверть квитків.

Попередня стаття

На Борщівщині 21-річний хлопець виніс чоловіка з палаючого будинку (Фото)

Наступна стаття

Редакція МедіаТОРа вітає тернополян з Новим роком і Різдвом! (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.