Гороскоп 2020: чого очікувати знакам зодіаку в рік Щура

Східний гороскоп на 2020 обіцяє багато роботи – Щур не терпить лінощів і нехлюйства – і багато романтики та затишку в справах сімейних. Це, по суті, стосується всіх знаків Зодіаку. Але є свої нюанси, пише УНІАН.

Східний гороскоп на 2020-й рік

Овен. У справах варто бути уважнішими до дрібниць, а от на більш глобальному рівні проєктів розмінюватися на дрібні напрямки не треба. Вибирайте солідніший. З рідними варто знаходити спільну мову, навіть якщо свій язик доведеться прикушувати. У плані здоров’я потрібно уникати переїдання, а в любовній сфері – не тупити, якщо знайшлася потрібна людина, активніше висловлюючи свої почуття.

Тілець. На роботі чекає чимало цікавих проєктів, що може не дуже добре позначитися на особистому житті та здоров’ї. Тож за здоров’ям краще постежити, а своїй половинці приділяти більше уваги. Гроші будуть приходити легко – але і витікати також. Над кожною копійкою чахнути не варто – краще до кінця року дозволити собі нормальний відпочинок за кордоном або в селі у рідні (тут кожен сам повинен вирішувати).

Близнюки. Рік Щура для Близнюків буде дуже активним. Нові знайомства допоможуть в роботі. А це позитивно позначиться на фінансовій сфері. У відпустку краще йти влітку, а в інший час не забувати про приємні візити в салони краси. Щоб все було спокійно на сімейному фронті – не відмовляйте в допомозі своїм рідним, їм зараз це потрібно.

Рак. Якщо піддатися ліні та пофігізму – ймовірні проблеми на роботі. А її в цьому році буде багато. Зате завзятість і відповідальність компенсуються матеріально. Варто уважніше стежити за здоров’ям, а в особистих питаннях частіше покладатися на добрий гумор. Також ретельніше рекомендується стежити за своєю зовнішністю – до кінця року це буде винагороджено позитивними змінами на любовному фронті або кар’єрному (тут кому як пощастить).

Лев. У любовній сфері на Лева чекає чимало приємних моментів – аж до бурхливого роману. На роботі обставини теж сприятимуть успіху – та так, що варто побоюватися заздрості й підлості від колег. Тому від колег варто триматися подалі, а ближче до начальства. З активним спортом варто бути обережнішими – можливі травми.

Діва. Життя у Діви в 2020-му році буде насиченим, але приємним: майже кожна мить радісна. Головне – не нервувати через дрібниці й триматися подалі від людей негативних, корисливих. У коханні варто замінити критику (навіть конструктивну) ніжністю і романтикою – це набагато швидше й ефективніше допоможе досягти гармонії.

Терези. Варто стежити за своїм настроєм, не заганяти себе в депресію. Тоді і з роботою, і в особистій сфері проблем не буде. Саме в рік Щура у самотніх Терезів можлива зустріч з «тим самим». А ось на роботі пік успіху припаде на кінець року. Можливі перебої з грошима, тому бюджет треба ретельно планувати.

Скорпіон. Для Скорпіона рік Щура буде цілком вдалим, якщо йти на компроміси. Початок року варто провести спокійно, накопичуючи енергію для бурхливої весни. Зі здоров’ям і новими знайомствами варто бути уважнішими: людей не пускати до себе на шию, а свій організм – не запускати. А особливо відповідально ставитися до харчування.

Стрілець. Слабке місце року – фінансові питання. Допомога може прийти з несподіваного боку, тому новими знайомства і дрібними підробітками нехтувати не варто. При цьому раніше вересня видихнути не вдасться. У сімейних стосунках варто проявити більше такту і ніжності: ласкою вдасться домогтися набагато більшого, ніж скандалами і докорами. Навесні можливе зародження конфлікту, який варто загасити на корені – поки не розгорілося полум’я.

Козеріг. У рік Щура життя Козерога буде крутитися з шаленою швидкістю. Іноді захочеться попроситися до Щура в нірку і замуруватися там. На початку року в гору піде кар’єра, заодно й фінанси. Влітку та восени на перший план вийдуть розваги та сім’я. У кінці року знову актуальними стануть робочі питання.

Водолій. Сили доведеться поділити між особистим життям і суспільним. Головне – погасити старі борги, тоді Щур поставиться до Водоліїв прихильно. Щоб все було відмінно з роботою і кар’єрою – потрібно потрапити в тренд і триматися там, не зменшуючи темпу. Найбільший фінансовий успіх чекає на творчі проєкти. У сімейних справах варто прислухатися до членів сім’ї, не ігнорувати їхню думку. Творчий зліт припаде на літо.

Риби. Успішним буде особисте життя, але проблеми може принести здоров’я. У фінансовій сфері варто розраховувати лише на себе, інші можуть підвести. Подорожі планувати скрупульозно, тоді вони пройдуть без нервувань. Можлива зміна житлових умов – такі угоди оптимально планувати на літо.

Попередня стаття

Через куріння в ліжку на Чортківщині загинув чоловік

Наступна стаття

У парку в Заліщиках зʼявились оригінальні годівнички (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.