Тернопільські рятувальники підтримали всеукраїнський челендж і виконали складне завдання (Відео)

Команда Управління ДСНС України у Тернопільській області з пожежного кросфіту «Тернопільські дракони» прийняла виклик від своїх львівських колег – «Галицьких левів» та долучилась до челенджу, що набирає популярності серед українських рятувальників.

У повному бойовому спорядженні, з апаратами на стисненому повітрі, рятувальники вправно пролізли між щаблями штурмової драбини, крізь вузькі отвори, розміром 25 на 30 см. В оснащенні рятувальника зробити це було доволі складно, але «Тернопільські дракони» впорались із завданням.

Підтримуючи умови челенджу, вони предали естафету далі: своїм-колегам рятувальникам з Головного Управління ДСНС у Миколаївській області, а також вогнеборцям з м. Катовіце Шльонського воєводства Республіки Польща й м. Шилале Литовської Республіки.

Попередня стаття

Групу злочинців, які виготовляли підробні документи, викрили на Тернопільщині (Відео)

Наступна стаття

Винний у смерті двох пасажирок автобуса втік, бо мав довідку про травмування на лижах (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.