Залишати сухі новорічні ялинки біля сміттєвих баків просять тернополян

Після завершення зимових свят у тернополян, які встановили в домі «живі» ялини чи сосни, часто виникає запитання, як їх правильно утилізувати.

В управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради повідомляють, що натуральні ялинки та сосни необхідно залишати на сміттєвому майданчику поруч з контейнером для твердих побутових відходів. Звідти їх уже вилучать працівники обслуговуючих підприємств, що вивозять сміття.

В управлінні наполегливо просять тернополян не викидати сухі ялинки у контейнери для сміття, натомість, повністю очистити дерево від новорічних декорацій і залишити поруч зі сміттєвим баком.

Як відзначають самі комунальники, цього року тернополяни придбали значно менше зрубаних ялин, ніж у попередні роки. Натомість, жителі міста обрали штучне новорічне дерево, гілки, або ж ялинки у горщику.

Попередня стаття

Винний у смерті двох пасажирок автобуса втік, бо мав довідку про травмування на лижах (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі студентка-іноземка покінчила з життям, бо не здала іспиту в медуніверситеті

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.