Рятувальник з Теребовлі оригінально освідчився коханій (Відео)

У Теребовлі рятувальник освідчився коханій під час пожежних навчань у медичному закладі, де працює жінка. «Це була любов з першого погляду», – так 43-річний Василь Кикіш описав зустріч з майбутньою дружиною.

Боротьбі з вогнем чоловік присвятив 20 років. Зараз він старший прапорщик, командир відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області.

У колективі Василя знають як вірного та відданого товариша, справедливого керівника, відповідального та надійного у бойовій роботі. Він починав службу з посади пожежного рятувальника в м. Теребовля. Пішов шляхом батька, який близько 26 років працював у професійній пожежній частині села Золотники, – написали про вогнеборця його колеги у Фейсбук.
Його обраниця Надія працює медсестрою у місцевій лікарні села Золотники, що на Теребовлянщині. Освідчитись їй по-особливому допомогли побратими по службі.
29 січня рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у лікарні. За легендою, пожежа виникла в дитячому відділені. Умовно були евакуйовані пацієнти, з будівлі виведено персонал.

За лічені хвилини на місце прибули бійці Служби порятунку. За планом навчань, двоє працівників медзакладу, серед яких Надія, на пожежі зазнали травм та не могли самостійно вибратися з приміщення.

Василь Кикіш виніс кохану на вулицю, а після навчань зняв маску та запропонував їй «руку і серце». Як йдеться у повідомленні ДСНС, Надії від щирого здивування перехопило подих, та за кілька хвилин усі присутні почули довгоочікуване «Так».
Колеги з Тернопільщини побажали молодим палкої та щирої любові, позитивних емоцій та взаєморозуміння.

Попередня стаття

Сніг та ожеледиця. Через погіршення погоди водіїв закликають бути обережними на дорозі (Відео)

Наступна стаття

“Думали, що бомж”. На Тернопільщині медики дві доби не дивилися до чоловіка з інфарктом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.