Бізнес на мільйони: “закладчики” з Тернопільщини збували наркотики у 5 областях (Відео)

На Тернопільщині затримали злочинну групу, яка збувала наркотики по Україні через мережу Telegram. Незаконний бізнес організували два брати. В спільники взяли собі “закладчиків” з інших областей України.

Більше 3 кілограмів твердих, кристалічних, порошкоподібних наркотичних речовин, інструменти для виготовлення “закладок”, гроші, мобільні телефони вилучили співробітники управління стратегічних розслідувань Тернопільщини під час проведення 10 санкціонованих обшуків в 5 областях.

Затримані впродовж 2019-2020 років збували наркотичні засоби та психотропні речовини на території Львівської, Тернопільської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей. До асортименту товарів зловмисників входили солі та амфетамін. В день наркоторговці розміщали близько шістдесяти закладок. За кожен сховок їм платили по 60 гривень. За такий продаж наркотиків закладчики отримували зарплату в розмірі 1500-2000 доларів, – повідомляє начальник УСР в Тернопільській області Василь Джиджора.

Незаконний бізнес його організаторам приносив в день від сорока до шістдесяти тисяч гривень. Як повідомляє ГУНП в Тернопільській області, група осіб встигла розповсюдити через мережу майже 22 тисячі закладок. Найбільше на території Луцька й Тернополя. Брати за зароблені кошти встигли купити собі квартиру та відкрити ресторанний бізнес.

 

Ліля Антоляк

Попередня стаття

“Тепло сердець”. Учні школи № 3 діляться добром з тернополянами (Наживо)

Наступна стаття

Вночі у Теребовлі розшукували трьох малюків, поки їхні батьки випивали

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.