У Тернополі в гідропарку «Топільче» – стихійний ринок (Фото)

У Тернополі в гідропарку «Топільче» – стихійний ринок. Жителі міста торгують різноманітними вживаними речами, а розложили свій товар на пішохідних доріжках. Через продаж у  невідповідних місцях люди обурюються.

Світлинами поділився у Фейсбуці Андрій Вацик‎  та жартома написав:

Кажуть, в Тернопіль зайшла крупна компанія інвесторів. Бізнес-план компанії передбачає стрімкий прогрес, зокрема з потеплінням заплановано зайняти доріжки гідропарку аж до центральної алеї. Тернопіль буде розвиватись!;)

Погляди людей щодо такої торгівлі розділились:

Ні пройти, ні проїхати. Ні великом, ні з коляскою!!! Хай шукають відповідне місце, а не знищувати парк!!! – пише Іван Цимбалюк.

Звичайна барахолка. Для Європи це нормально, навіть супер. Для когось це хоббі, комусь гроші приносить. Що там такого поганого? – додає Ірина Куконкова.

Міська рада жодних дозволів на торгівлю не видавала. При муніципальній інспекції діє робоча група з метою ліквідації стихійної торгівлі. Вона працює щоденно у різних частинах міста і буде працювати по вихідних, щоб не допустити подібних ситуацій, – зазначає начальниця відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Мар’яна Зварич.

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Ліля Антоляк

Попередня стаття

У двох аваріях на Тернопільщині травмувались четверо людей (Фото)

Наступна стаття

Житель Теребовлянщини вичистив сейф колишнього роботодавця

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.