Збив чоловіка та втік: смертельна ДТП на Кременеччині (Відео)

Сьогодні близько 6:00 в селі Білокриниця Кременецького району невідомий збив чоловіка та втік з місця події.

Тіло виявив водій, який проїжджав цією дорогою. Він викликав швидку і поліцію.

За попередньою інформацією, автомобіль-втікач рухався в напрямку Кременця зі сторони міста Дубно (ймовірно мікроавтобус).

Як повідомляє ГУНП в Тернопільскій області, загиблий – житель села Білокриниця, 1941 року народження. Факт ДТП  внесений в ЄРДР згідно статті 286 частини 2 ККУ.

Поліція опрацьовує відео з камер спостереження, а також звертаєтья до водіїв, які з 6:25 по 6:55  год проїжджали цією дорогою і мають в салонах автомобілів відеореєстратори, звертатися в чергову частину Кременецького відділення поліції за номером (067)35-09-300, (03546) 2-22-45 або на лінію “102”.

Попередня стаття

Тернополяни йдуть на площу Євромайдану, аби вшанувати Героїв Небесної Сотні (Наживо)

Наступна стаття

Чому отруїлись студенти Збаразького коледжу буде відомо через 3 доби

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.