У понеділок в будинках тернополян тимчасово відімкнуть світло

У зв’язку з ремонтними роботами тимчасово буде припинено електропостачання в окремих житлових будинках Тернополя, – повідомляє Тернопільська міська рада.

Світла не буде 24 лютого з 09:00 до 12:00 год за адресами: вул. Руська, 11-23, вул. Замкова, 7 та вул. Січинського, 4; з 09:00 до 14:00 год за адресами: вул. Самчука, 5-34, вул. Рудницького, 15-27, вул. Балея, 1, 2, вул. Безкоровайна, 1.

У ТМР закликають підписуватись на сіті-бота “Назар” для своєчасного отримання інформації про планові та аварійні роботи в Тернополі. Зробити це можна на сайті https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil  зі смартфона, в якому встановлений Viber або Telegram.

Попередня стаття

Другокласнику із Теребовлі збирають кошти на лікування

Наступна стаття

На Тернопільщині через сильний вітер знеструмлено півсотні сіл

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.