Зірвані дахи та повалені дерева. Негода наробила біди на Тернопільщині

Внаслідок ускладнення погодних умов, що супроводжувались сильними поривами вітру, зі швидкістю до 30 м/с, на території Тернопільської області виникло ряд негативних наслідків. Про це повідомляє ДСНС в Тернопільській області.

На Підгаєччині  в селі Литвинів зірвано 80 листків шиферу зі школи. Залишаються знеструмленими села.

За даними, отриманими від підпорядкованих підрозділів Управління без електропостачання станом на 9:00 залишаються 108 населених пунктів області: в Бучацькому районі – 8, Гусятинському – 6, Козівському – 8, Кременецькому – 16, Лановецькому – 8, Підволочиському – 11, Підгаєцькому – 7, Теребовлянському – 8, Чортківському – 12, Заліщицькому – 14, Збаразькому – 18, Шумському – 3, Зборівському – 3, Тернопільському – 8, Бережанському – 12, Борщівському – 16.

Зафіксовано падіння 26 дерев на проїжджі частини доріг: в Теребовлянському – 5, в Тернопільському – 1, в Кременецькому – 1, в Підволочиському – 1, в Козівському – 4, в Збаразькому – 2, в Гусятинському – 2, в Бучацькому – 1, Тернопільському – 9.

На порізку та прибирання повалених дерев двічі залучався особовий склад пожежно-рятувальної служби. Зокрема, черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено прибирання повалених на проїжджу частину дерев в селищі Козова, а черговим караулом місцевої пожежної команди сел. Вишнівець здійснено прибирання дерев, повалених на проїжджу частину в с. Старий Вишнівець.

Попередня стаття

Одне авто розтрощене, інше – в кюветі. На об’їзній Козови – ДТП (Фото)

Наступна стаття

Отруєння студентів у Збаражі: в закладі виявили грубі санітарні порушення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.