Під час карантину не працюватиме найбільший ТРЦ Тернополя

У Тернополі з 17 березня до 3 квітня призупиняє роботу найбільший торгово-розважальний центр «Подоляни». Про це адміністрація закладу повідомила учора, на офіційній сторінці в Іnstagram.

«У зв’язку із запровадженням в місті активних карантинних заходів та рішенням оперативного штабу з питань координації дій щодо недопущення занесення і поширення на території громади випадків захворювань, спричинених коронавірусом, починаючи з 17 березня 2020 року, ТРЦ «Подоляни» призупиняє роботу до 3 квітня 2020 року», – йдеться у повідомленні.

На території торгово-розважального центру продовжать роботу супермаркет «Сільпо», аптеки й магазини господарських товарів «Щодня» і «Єва».

Під час карантину працюватиме лише центральний вхід ТРЦ «Подоляни».

Попередня стаття

Тернополяни можуть дистанційно подати показники лічильників за тепло та водопостачання

Наступна стаття

Тернополянка, яка приїхала з Італії, розповіла про сьомий день в самоізоляції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.