Другий житель Тернопільщини захворів на COVID-19

У другого жителя Тернопільської області лабораторно підтвердили інфікування коронавірусом. Про це стало відомо о 20 год. 10 хв. 23 березня.

“В результаті дослідження методом ПЛР виявлені фрагменти РНК вірусу SARS-CoV-2. Тобто, лабораторно підтверджено другий в Тернопільській області випадок COVID-19”, – повідомляє ДУ “Тернопільський ОЛЦ МОЗ України”.

Як зазначили на сторінці Тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом, хворий – з Монастириського району. Пацієнт перебуває в інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги в Тернополі, у важкому стані. Як зазначила речниця міської ради Мар’яна Зварич, останнім часом за кордоном 68-річний чоловік не був.

За власними джерелами видання 20 хвилин, інфікований родом із села Ковалівка. Чоловікові раптово стало погано, тому спочатку його доставили у лікарню м. Чортків. Також зазначили, що зі священиком, в якого першим в області виявили коронавірус, житель Монастирищини бачився на похороні в сусідньому селі.

Нагадаємо, загалом за період спостереження зареєстровано 32 підозри на COVID-19, один випадок лабораторно підтверджений, у 20 випадках підозри спростовано.

Як уже повідомляв МедіаТОР, У лікарнях Тернополя – четверо людей з підозрою на COVID-19. Троє з них – діти

Попередня стаття

Провідник залізниці зберігав 800 літрів дизпалива в гаражі у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на просп. С. Бандери – ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.