Провідник залізниці зберігав 800 літрів дизпалива в гаражі у Тернополі (Відео)

Правоохоронці підозрюють, що дизельне пальне було викрадене з тепловоза на станції Буцнів Тернопільського району.

“На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що житель Тернопільщини, 1977 року народження, працівник залізниці, вчинив крадіжку дизельного пального”, – повідомила слідчий Тернопільського відділу поліції Юлія Мелимука.

Водій автомобіля «Нісан» зберігав дизельне пальне в гаражному кооперативі на вулиці Лесі Українки. Тернополянин якраз доправив в гараж ємності з пальним. У багажнику пікапа було 8 каністр по 30 літрів кожна.

Крім того, інші ємності з пальним він зберігав у гаражі. У якості речових доказів вилучено та накладено арешт на 32 каністри з 800 літрами дизпалива. Тернополянин переконує, що купив і зберігав його для власних потреб.

Також вилучили атомобіль «Нісан» та поміщено на арештмайданчик.

Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 1 статті 185 ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Попередня стаття

Борщівщина: у Дністрі знайшли тіло рибалки, який випав з човна

Наступна стаття

Другий житель Тернопільщини захворів на COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.