Брифінг щодо поширення коронавірусу в Тернопільській області (Наживо)

 

На Тернопільщині не вдалося врятувати 68-річного чоловіка хворого на корона вірус. Два дні тому жителю села Ковалівка на Монастирищині раптово стало зле. Спершу його доставили до районного мед закладу, а звідки в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Covid-19 підвердили вчора, а нині пенсіонера не стало.

Відомо, чоловік жив сам, інфікувався на похоронах ще на початку березня, де був заражений коронавірусом один з дванадцяти отців, який правив упокійну службу в сусідньому селі Швейків. Священик родом із Заліщик, нині перебуває у важкому стані в інфекційному відділенні області.

– У нас є перша смерть від Covid-19 в Монастириському районі, людині 68 років. Причина смерті – Covid-19. Чоловік запізно звернувся в лікарню, займався самолікуванням. Це другий випадок, який був зареєстрований в області, – зазначив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

У Тернопільській обласній державній адміністрації відбудеться брифінг щодо поширення коронавірусу в області.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює подію Наживо.

 

Попередня стаття

Помер хворий на COVID-19 з Монастириського району

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині загинув житель Хоросткова

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.